Matkamme uskomattomaan Etelä-Afrikkaan

Etelä-Afrikka on täydellinen lomakohde - mahtava ilmasto, ystävällinen palvelu, villieläimet, upeat maisemat, golf, hyvä ruoka sekä korkeatasoiset hotellit ja lodget. Valinnanvaraa on runsaasti, kuten myös valmiiksi mietityissä matkapaketeissamme. Jos haluat täysin omannäköisesi matkan, voit poimia matkapaketeistamme itsellesi sopivat “palaset”. Sivuiltamme saat vinkkejä eri kohteista ja aktiviteeteista. Olemme valinneet yli 20 vuoden kokemuksella hinta-laatusuhteeltaan parhaat palveluntuottajat, olipa sitten kyse safareista, majoituksista, moottoripyöristä tai viinitiloista. Tutustu tarjontaamme!


Sodwana3.jpgGolfmatkoja Etelä-Afrikkaan


Unelmamatkoja Etelä-Afrikkaan

Lähde mukaan kokemaan Etelä-Afrikkaa parhaimmillaan: kulttuurin kosketusta, safarin jännitystä ja nauttimaan viinimaan upeista laadukkaista viineistä. Mukana matkalla todelliset Etelä-Afrikka -spesialistit!

Tutustu ohjelmaan »

Suuri Etelä-Afrikan kiertomatka 

Etelä-Afrikan tunnettu, unohtumaton “The Garden Route”, Kapkaupunkin uskomattomat maisemat, yksi maailman kauneimmista kaupugeista ja Panorama-reitin upea luonto, villieläimet ja safarit.

Tutustu ohjelmaan »

The Garden Route ja Kapkaupunki 

Matkaamme “The Garden Routea” Port Elizabethistä aina Afrikan eteläkärkeen, Agulhasin niemelle uskomattomissa maisemissa. Kapkaupungissa nautitaan eläväisen kaupungin sykkeestä.

Tutustu ohjelmaan »

Omatoimiset valmis- ja seikkailumatkat

Tutustu Etelä-Afrikkaan opastetusti tai ilman. 

Lue lisää »

Viinimatkat

Etelä-Afrikka on tunnettu viineistään. Lähde todellisten viiniasiantuntijoiden matkaan.

Lue lisää »

Opastetut ryhmämatkat

Sukella syvälle maan kulttuuriin, historiaan, viineihin ja luonnonpuistoihin suomalaisen matkanjohtajan kanssa.

Lue lisää »

Golfmatkat

Golfmatkoillamme pääset pelaamaan upeisiin maisemiin, ja nautit samalla myös muista Etelä-Afrikan tarjoamista mahdollisuuksista.

Lue lisää »

Moottoripyörämatkat

Koe Etelä-Afrikka moottoripyörän selässä. Garden Route, Kruger, Kapkaupunki sekä muita unohtumattomia ajokokemuksia.

Lue lisää »

Rovos Rail 

Kaukana kavala arki! Nauti ensiluokkaisesta ruuasta ja palvelusta maailman hienoimmassa junassa.

Lue lisää »

Häämatkat

Etelä-Afrikasta löytyy iloksenne monta inspiroivaa ja romanttista paikkaa: safarit, rannat ja kaupungit odottavat kosketustanne.

Lue lisää »

Sukellusmatkat

Näihin vesiin on päästävä sukeltamaan! Etelä-Afrikassa on lukemattomia sukellusmahdollisuuksia, näe mm. hait häkistä käsin.

Lue lisää »

Ratsastusmatkat

Ratsasta koskemattomilla hiekkarannoilla viinitarhojen ja vihreiden laaksojen läpi. Ainutlaatuinen tapa kokea Etelä-Afrikka!

Lue lisää »

Maatilamatkailua ja metsästystä

Upeita maisemia ja ulkoilmaelämää eläinten parissa. Lisäksi mailla on myös erinomaiset metsästysmahdollisuudet.

Lue lisää »

Haaveiletko eläinten auttamisesta?

Vapaaehtoistyötä leijonien ja useiden muiden kissalajien parissa Etelä-Afrikassa. Caring4Catz -projekti toimii Winburgissa, Free Staten provinssissa Etelä-Afrikassa. Hoitokeskuksen yli 40 leijonaa elävät Winburgin lähellä olevalla tilalla. Leijonien lisäksi voit myös huolehtia mm...

Tutustu projektiin »

It’s all about shark diving!

Onko haiden kohtaaminen aina ollut unelma ja ilman häkkiä? 

Lue lisää »

 
Sardine Run  etelä-afrikka
 

Sardine Run 

Ainutlaatuinen tilaisuus osallsitua maailmankuuluun Sardine Runiin. Viikon kestävässä sukellusosuudessa divemasterina toimii ympäri maailmaa arvostusta saanut Chris Fallows, joka tekee yhteistyötä mm. Animal Planetin, National Geograpichin, BBC:n ja Discovery Channelin kanssa. 

Lue lisää »

 

safarihattu.png
 

Räätälöi oma matkasi

Olemme laatineet lomakkeen, johon voit rastittaa toiveitasi ja kertoa niistä myös omin sanoin. Lomakkeeseen tästä ». Linkki löytyy myös sivun yläpalkista.