« Golfmatkat

Kapin alueen luksussafari ja golf - 10 vrk

Vierailet safarilla, jossa on runsas eläimistö, joten sinulla on mahdollisuus nähdä "Big Five". Vierailet lisäksi myös viinitilalla ja pelaat golfia.

Ohjelma

Päivä 1: Kapkaupunki – Aquila Game Reserve 

(ajoaika lentokentältä noin 2 tuntia)

Saavutte Kapkaupunkiin, noudatte vuokra-auton ja ajatte pohjoiseen Aquila Game Reserveen safarille. Majoitutte puistoon yhdeksi yöksi. Hinta sisältää täyshoidon (ilman alkoholijuomia) ja safarit. Puiston eläimistö on runsas, joten teillä on erittäin hyvät mahdollisuudet nähdä kuuluisat ”Big five” -eläimet.

aquilasafari.com

Päivä 2: Aquila Game Reserve - Stellenbosch (etäisyys noin 145 km)

Aikaisen aamusafarin ja aamiaisen jälkeen on aika jatkaa matkaa eteenpäin Stellenboschin kaupunkiin.

Majoitus ja viinitila: 4 yötä Kleine Zalze * * * * 

kleinezalze.com

Tämä viinitila on peräisin 1600-luvulta, ja se sijaitsee Stellenboschin alueen keskellä. Viinitila on saanut useita palkintoja viineistään. Tilalla kasvatetaan useita eri rypälelajikkeita, joista tunnetumpia ovat Chardonnay, Sauvingnon Blanc, Cabernet Savignon, Shiraz ja Merlot. Tila on tunnettu kahdesta eri viinisarjastaan: Kleine Zalze Vineyard Selection ja Kleine Zalze Cellar selection.

Lodge on rakennettu vanhaan perinteiseen hollantilaisen siirtomaavallan aikaiseen tyyliin. Viinitarhat ympäröivät tilaa. Joistakin huoneista on näkymät golfväylille ja joistakin jylhille vuorille. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, puhelin, televisio ja minibaari. Joissakin huoneissa on takka ja parveke tai terassi. Kleine Zalzessa on kuuluisa ja suosittu ravintola nimeltään Terroir, jonne suosittelemme tekemään varauksen jo hyvissä ajoin. Stellenboschin kaupungin keskustaan on matkaa 5 kilometriä.

Päivät 3 - 5: Stellenbosch

Stellenbosch on eteläafrikkalaisten viinien pääkaupunki. Nyt suosittelemme tekemään viinihankintoja ja nauttimaan lounaan jossakin alueen monista viinitiloista, viinimaisteluita unohtamatta. Voit halutessasi myös vain rauhoittua kuvankauniin maiseman keskellä.

Kaksi golfkierrosta De Zalzen kentällä sisältyy tarjouksen hintaan.

De Zalze Golf Course 

dezalzegolf.com

Kenttä on rakennettu kahden kuuluisan viinitilan, Spier Wine Estaten ja Kleine Zalze Wine Estaten, väliin. Väylät sijaitsevat viiniköynnösten, purojen ja vesiväylien välissä, Stellenbosch-vuorten takana tuulensuojassa. Kenttä on Peter Matkovichin suunnittelema.

Päivä 6: Stellenbosch - Kapkaupunki (etäisyys noin 50 km)

Tänään matka jatkuu kohti Kapkaupunkia. 

Majoitus: 4 yötä Point B Guest House * * * * 

pointb.co.za

Tämä kodikas pieni guesthouse sijaitsee Green Pointin alueella, lyhyen kävelymatkan päässä Waterfrontilta. Alueella on useita ravintoloita ja baareja. Guesthousessa on seitsemän hyvin varusteltua huonetta, joissa on ilmastointi, TV, kahvin- ja teenkeitin, hiustenkuivaaja sekä tallelokero. Gueshousessa on myös pieni ulkouima-allas, jossa voit virkistäytyä. Jokaisesta huoneesta on oma käynti allasalueelle ja puutarhaan. Autamme mielellämme, jos haluatte etukäteen varata Kapkaupungin retkiä.

Päivät 7 - 9: Kapkaupunki

Kapkaupungissa on paljon tekemistä ja kokemista, tässä on vain muutamia esimerkkejä:

 • Kaupungissa on useita Etelä-Afrikan parhaimpiin kuuluvia ravintoloita
 • Ostospaikoiksi suosittelemme modernia Victoria & Alfred Waterfrontia tai uutta Century City (Canal Walk) -ostoskeskusta. Voit tehdä löytöjä myös Loop- ja Long Streetin pikku putiikeissa samoin kuin Beach Roadin kävelykadulla.
 • Kapkaupunki on erinomainen paikka erilaisille päiväretkille. Pääset helposti vierailemaan Hyväntoivonniemessä sekä katsomaan Simons Townin afrikanpingviiniyhdyskuntaa ja kodikasta Saldanha Bayn kalastajakylää. Hyväntoivonniemen retki voi helposti kestää koko päivän, sillä matkalla on useita pieniä kaupunginosia, jotka suorastaan kutsuvat pysähtymään alueen nähtävyyksille ja ravintoloihin.
 • Kuuluisaa pöytävuorta ei tietekään tule unohtaa! Pöytävuori on MUST! Se laelta avautuu upea näköala Kapinniemimaan ympäristöön.
 • Kasvitieteellinen puutarha Kirstenbosch on myös vierailun arvoinen, samoin kuin Robben Islandin vankilasaari, jossa Nelson Mandela oli vangittuna 18 vuotta.

Kapkaupungissa pelaatte golfia seuraavilla kentillä:

Milnerton Golf Club 

milnertongolf.co.za

Tämä kenttä sijaitsee meren rannalla, noin 10 km päässä Kapkaupungin keskustasta. Sieltä on upeat näkymät Kapkaupungin yli. Pöytävuori näkyy väylien taustalla. Kenttä on Kapkaupungin alueen ainoa varsinainen links-kenttä. Kentän ensimmäiset yhdeksän reikää pelataan yhteen suuntaan ja seuraavat yhdeksän palataan takaisin, kuten links-kentillä on tapana. Kenttä on haastava kokeneellekin golfaajalle, koska tuuli on alituisesti läsnä.

Clovelly Golf Club 

clovelly.co.za

Clovelly Golf Clubin luonnonkauniit väylät rajoittuvat toiselta puolen False Bayhin ja sen kauniiseen Fish Hoekin kaupunginosaan, ja toiselta puolen Chapmans Peakiiin. Kenttä ja sen väylät ovat kuuluisia kauneudestaan. Väylät ovat melko tasaisia, mutta haastavia pelata niiden kapeuden takia.

Päivä 10: Kotimatka

On aika palata takaisin kotiin, mieli täynnä upeita kokemuksia ja laukussa eksoottisia tuliaisia!

 

 

Matkan hinta alkaen 3300,00€

Hinta sisältää:

 • Kaikki lennot

 • 1 yö täysihoidolla ja päivittäin kaksi safaria Aquila Private Game Reservessä

 • 4 yötä aamiaisineen Kleine Zalze -hotellissa Stellenboschissa

 • 4 yötä aamiaisineen Point B GH -hotellissa Kapkaupungissa

 • Golfia seuraavilla kentillä: 2 x De Zalze GC, Milnerton GC ja Clovelly GC

Lisämaksu seuraavista Kapkaupungin hotelleista:

Vuokra-auto lisähintaan:

 • Esimerkiksi Grupp W: Toyota 4×4 Double Cab, vuokra hinta 95,00€ / vuorokausi.


Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):