« Omatoimiset valmis- ja seikkailumatkat

Krugerin luonnonpuisto, Balule Game Reserve sekä avustamista eläinsairaalassa - 8 vrk 

Koe fantastinen Krugerin kansallispuisto ja näe kuuluisa "Big Five". Tutustu Garden Routen ihmeelliseen maailmaan. Saat unohtumattomia kokemuksia! 

Päivä 1: Mpumalanga – Krugerin kansallispuisto (etäisyys noin 170 km)

Saavutte Johannesburgiin, josta on jatkolento Hoedspruitin lentokentälle. Teidät noudetaan lentokentältä safarimajoitukseen Mohlabetsi Safari Lodgessa. Jo iltapäivällä on lähtö ensimmäiselle safarille. Majoitukseen kuuluu täysihoito (ilman juomia) sekä päivittäin kaksi safaria.

Majoitus Mohlabetsi Safari Lodge * * * * 

www.mohlabetsi.co.za

Mohlabetsi tarkoittaa alkuasukkaiden kielellä ”Makean veden paikkaa”. Mohlabetsi on safarileiri, joka täyttää villeimmätkin safariodotuksesi. Leiri sijaitsee Krugerin puistossa Balule Game Reserven alueella: ero on siinä, että Krugerin puisto on valtion omistama ja Balulen puisto on yksityisessä omistuksessa. Mohlabetsi-lodgen majoitusaluetta ei ole aidattu, joten kaikki eläimet voivat kulkea vapaasti majoitusalueella, myös leijonat! Majoitus on korkeatasoinen ja palvelu on huippuluokkaa. Aterioihin kiinnitetään erityistä huomiota. Majoitusalueella on uima-allas, lounge, kirjasto ja ravintola/ baari.

Päivät 2-7: Safari

Nämä päivät ovat täysin pyhitetty safarille. Heräät varhain aamulla ja ehdit nauttia kupin kuumaa juomaa, ennen kuin on aika hypätä safarijeeppiin ja suunnata päivän seikkailuihin. Koet päivän ensimmäiset, maagiset tunnit, jolloin puisto herää henkiin. Yöeläimet ovat matkalla lepäämään ja päiväeläimet heräävät, on kohtaamisten aika. Safarin jälkeen tarjoillaan maistuva aamiainen lodgella, jolloin on mukava vertailla yhdessä aamun jännittäviä kokemuksia. Tämän jälkeen on hetki aikaa rentoutua ennen lounasta. Ennen iltasfaria ehdit pulahtaa altaaseen, rentoutua hyvän kirjan parissa tai käydä spa-hoidoissa. Iltasafarin jälkeen sinua odottaa maukas illallinen majoitusalueella. Sitten oletkin jo valmis levolle.

Näiden safaripäivien aikana on myös ns. eläinsairaalapäivä: teidät kuljetetaan Moholholo Rehab Centeriin, eläinsairaalaan, jossa toimitte vapaaehtoisapuna eläinsairaalan eri toiminnoissa.

Päivä 8: Kotimatka

On aika palata takaisin kotiin, mieli täynnä upeita kokemuksia ja laukussa eksoottisia tuliaisia!

 

 

Peruspaketti alkaen 3800,00 €

Hinta sisältää:

  • Lentokenttäkuljetukset Krugerin majoitukseen ja takaisin

  • Kuljetukset Moholoholo Rehab centre -elänhoitolaan

Lisähintaan:

  • Esimerkiksi Grupp B: Hyundai i20 Hatch vuokrahinta 45,00€ per vuorokausi

Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):