« Omatoimiset valmis- ja seikkailumatkat

Krugerin puisto ja Kapkaupunki - 12 päivää

Näe Krugerin kansallispuisto, joka on yksi maailman suurimmista villieläinpuistoista, ja koe Kapkaupungin eksotiikka. Krugerin puistossa esiintyvät kaikki “Big Five” -eläimet. Puiston nisäkäslajien määrä on suurempi kuin missään muussa afrikkalaisessa luonnonpuistossa.

Jylhässä ympäristössä sijaitseva Kapkaupunki on yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Tämän voi ymmärtää vain matkustamalla paikan päälle. Afrikan mantereen eteläkärjessä sijaitseva Kapkaupunki on tullut tunnetuksi tasaisesta Pöytävuorestaan, viinitiloistaan ja sijainnistaan kahden valtameren kohtauspaikkana. Kaupunki on myös tunnettu erittäin vieraanvaraisista ja ystävällisistä asukkaistaan. 

 
 
 

Peruspaketti alkaen 2400,00 €

Hinta sisältää:

  • Mannertenväliset lentoliput sekä Etelä-Afrikan sisäinen lentolippu

  • Majoitukset: kaksi yötä Moholohossa sekä kaksi yötä missä tahansa Sanparksin kohteessa Krugerin puiston alueella

  • Kapkaupungissa majoitus viideksi yöksi Lady Hamilton hotellissa

  • Aamiaiset Hotelli Lady Hamiltonissa

Hinta ei sisällä:

  • Auton vuokraa
  • Kaikki ruokailut Krugerissa ovat omakustanteisia

Huomioi: 

Hinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa hotelleissa. Hinta sisältää myös South African Airwaysin lennot Helsingistä. Tarkempi matkakuvaus toimitetaan erikseen. Matkan hinta annetaan sitoumuksetta ja se perustuu 15.1.2014 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Tariffien ja valuuttakurssien muutokset voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Krugerin puisto ja Kapkaupunki - 12 päivää