Pretoriasta Durbaniin - 3 päivää

Tämä kolmepäiväinen junamatka sopii sinulle täydellisesti, jos haluat kokea eksoottisen junamatkan ja rakastat safareita. Hintaan kuuluu nimittäin kaksi safaria Drakensbergin alueella matkan varrella. Jos haluat tehdä junamatkan päinvastaisessa järjestyksessä, Durbanista Pretorian suuntaan, safaripysähdykset ovat samoissa paikoissa.


Hinnat alkaen:

Pullman-sviitti 1390,00€

Deluxe-sviitti 2100,00€

Royal-sviitti 2790,00€


Hinta sisältää:

  • Majoituksen mainitussa luokassa

  • Kaikki ruokailut juomineen (ei shamppanja)

  • Ohjelma

Hintaan ei sisälly:

  • Lennot

Järjestämme lennot, majoitukset ja muun ohjelman kohteessa ennen ja jälkeen junamatkaa erillisen tarjouksen mukaan.


Matkaohjelma:

Päivä 1:

Juna lähtee Rovos Railin yksityiseltä ratapihalta Capital Parkin asemalta. Teillä hyvä tilaisuus tutustua kanssamatkustajiin lounge- tai näköalavaunussa, junan matkatessa länttä kohti kauniin Mpumalangan provinssin halki. Lounas tarjotaan ravintolavaunussa kun juna ohittaa Heidelbergin 1903 metrin korkeudella merenpinnasta. Iltapäivällä, junan ohitettua Vooruitsigin, alkaa nousu kohti Majuba Hilliä 2146 metrin korkeuteen merenpinnasta. Sään salliessa koet unohtumattoman auringonlaskun! Illalla tarjotaan viiden ruokalajin illallinen, ja juna pysähtyy yön ajaksi Elandslaagteen. 

Päivä 2:

Tänään on aikainen herätys, ja lähdet aamusafarille Nambitin yksityiseen safaripuistoon. Kevyen aamiaisen jälkeen on vuorossa safariajo joko Jeepillä tai minibussilla safaripuistossa. Brunssi tarjotaan junan ravintolavaunussa aamusafarin jälkeen, kun juna jatkaa matkaa eteenpäin kohti Estcourtia.  Kun tulemme perille Estcourtiin, sinut kuljetetaan Spionkop Lodgelle, jossa saat valita mieleisesi näistä aktiviteetista: safari Spionkop-reservaatissa tai opastettu kierros alueen vanhoilla taistelukentillä. Päivä päättyy sundowneriin ja illalliseen Spionkop Lodgella, josta on kuljetus takaisin junalle yöpymistä varten.

Päivä 3:

Aamiainen tarjotaan junan lähestyessä Lions Riverin asemaa. Juna pysähtyy tänne ja voit käydä tutustumassa kuuluisaan Ardmoren keramiikkagalleriaan. Täällä paikalliset taiteilijat voivat tuoda esiin taitonsa valmistaa perinteistä keramiikkaa. Lisäksi näet käsitöitä, jotka ovat tyypillisiä Kwa-Zulu-Natalin alueella. Lounas tarjotaan junassa, junan puksuttaessa eteenpäin Kwa-Zulu-Natalin aaltoilevien kukkuloiden halki. Illalla saavut Intian Valtameren äärelle Durbaniin. Se on Etelä-Afrikan kolmanneksi suurin kaupunki.

 

Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):