Pretoriasta Victorian putouksille - 3 päivää

Tämä kolmipäiväinen seikkailu alkaa Pretoriasta, kulkee Botswanan läpi ja ylittää kauriin kääntöpiirin Gaboronen kaupungin kohdalta. Gaborone on tunnettu Mma Ramotswesta, joka esiintyy Alexander McCalls Smithin romaaneissa. Matkustatte savannin halki, Zimbabwen rajan yli ja jatkatte Bulawayon kautta matkaa Hwange Game -reservaattiin. Jos teillä on tuuria, saatatte nähdä vilaukselta muutamia jännittäviä eläimiä. Matka päättyy Victorian putouksille mahtavan Zambesivirran kohdalle, joka on yksi Afrikan ihmeistä! 

Matka voidaan tehdä myös toisin päin, jolloin matka alkaa Victorian putouksilta aamulla ja saapuu Pretoriaan iltapäivällä n. ko 17.00.

Matkaohjelma:

Päivä 1:

Juna lähtee Rovos Railin yksityiseltä ratapihalta Capital Parkin asemalta. Jos et ole vielä ehtinyt tutustua kanssamatkustajiisi,  sinulla on siihen hyvä tilaisuus lounge- tai näköalavaunussa. Lounas tarjoillaan ravintolavaunussa noin kello 13, ja siitä ilmoitetaan myös ”ruokakellon” välityksellä. Päivän aikana voit ihailla upeita maisemia junan ikkunoista. Näet korppikotkien purjehtivan halki taivaan sinisen kannen. Illansuussa juna ohittaa Magaliersberg Rangen, joka on yksi maailman vanhimmista vuoriketjuista. Alueella on rikas kulttuurinen ja arkeologinen historia. Päivällinen tarjotaan, kun juna ylittää Botswanan rajan Mafikengin kautta.

Päivä 2: 

Nautit aamiaisen ja lounaan junan edetessä Botswanan aaltoilevien maisemien halki. Ohitat Francistownin, josta Eteläisen Afrikan kultakuume aikoinaan alkoi. Noin kello viisi iltapäivällä saavut Plumtreehen, jossa ylitetään Zimbabwen raja. Heti tämän jälkeen tarjoillaan herkullinen illallinen. 

Päivä 3:

Päivän lounas tarjoillaan, kun junan saapuu Hwange Game Reserveen. Se on Zimbabwen suurin villieläinpuistoon, jossa asustaa jopa 40 000 elefanttia. Voit seurata junan ikkunoista puiston runsasta eläimistöä. Noin kello viisi iltapäivällä juna saapuu perille Victorian putouksille. Hyvästelet muut matkalaiset sekä erinomaisen henkilökunnan. Uusi seikkailu odottaakin jo sinua Victorian putousten kohinan takana.

 

 

Hinta alkaen 1800,00€

Hinta sisältää:

  • Majoitus Pullman-luokassa

  • Kaikki ruokailut juomineen (ei shamppanja)

  • Ohjelma

Hintaan ei sisälly:

  • Lennot

Järjestämme lennot, majoitukset ja muun ohjelman kohteessa ennen ja jälkeen junamatkaa erillisen tarjouksen mukaan.


Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):