« Omatoimiset valmis- ja seikkailumatkat

Safari ja vapaaehtoistyötä eläinten parissa - 10 päivää - All Inclusive

Näiden jännittävien kymmenen päivän aikana koet eksoottisen Etelä-Afrikan safarielämää sekä osallistut riistanhoitajien apulaisena vapaaehtoistyöhön sarvikuonojen ja muiden villieläimien parissa. Nauti luonnosta ja hemmotele itseäsi palkitussa viiden tähden majoituksessamme Thanda Tented Campissa. Koe uskomaton seikkailu – ”Big Five” odottaa sinua. 

Päivä 1: Lähtö Suomesta

Päivä 2: Durban – Thanda Game Reserve

Tapaat oppaan Durbanin lentokentällä, josta on kuljetus yksityiseen Thanda Game Reserve -puistoon. Puisto sijaitsee Durbanin lentokentältä pohjoiseen kolmen tunnin ajomatkan päässä. Koska puistoa ei ole lainkaan aidattu, kaikki eläimet ovat vapaita liikkumaan – myös leirin majoitusalueella!

Heti tuloiltana on ensimmäinen iltasafari, joka tehdään perinteiseen tapaan avojeepillä. Taitavan safarioppaan avulla näet hämärtyvässä illassa sekä pieniä että isoja eläimiä, viidakon filharmonian soidessa taustalla. 

Majoitus Thanda Tented Lodge***** 

www.thanda.com

Majoitus on viiden tähden Thanda Tented Lodgessa, joka kuuluu arvostettuun Leading Hotels of the Worlds -luksushotelliketjuun. Kalustetuissa safariteltoissa on omat kylpyhuoneet sisä- ja ulkosuihkuineen, upeaa puistonäköalaa unohtamatta. Kaikissa huoneissa on myös oma terassi. Teltat on “ripoteltu” kukkulan rinteeseen. Paikassa voi todella aistia aidon “Hemingway-tunnelman”! Aitoon afrikkalaiseen tapaan leiri on suurimmilta osin ilman sähköä: generaattori on käynnissä vain pari tuntia päivässä, jotta kameran akut ja vastaavat saadaan ladattua.

Päivät 3-6: Villieläinten suojelua ja hoitoa – ainutlaatuinen kokemus!

Todella ainutlaatuisen matkastasi Thandassa tekevät seuraavat jännittävät neljä päivää, joiden aikana työskentelet ja olet mukana eri villieläinten hoidossa ja suojelussa. Saat hyvän käsityksen työn haasteellisuudesta, sillä alue on tunnettu eläinten hoidosta ja kuntoutuksesta. Siellä toteutetaan useita erilaisia luonnonsuojeluhankkeita, kuten sarvikuonojen suojelutyötä, jolla yritetään vähentää salametsästystä Afrikan eri puistoissa.

Opit muun muassa, mitä eroa on mustalla ja valkoisella sarvikuonolla sekä niiden käyttäytymisellä, ja miten ammattilaiset toimivat näiden upeiden eläimien kanssa. Olet mukana huolehtimassa ja hoitamassa loukkaantuneita eläimiä, lasket puiston norsujen lukumäärää, korjaat aitoja, avustat villikoirien seurannassa jne. Ainutlaatuinen kokemus, joka säilyy muistoissasi aina!

Majoitus Camp African Impact

Majoitus ja ruokailu yhdessä villieläinhoitajien kanssa neljäksi yöksi heidän alueellaan olevassa lodgessa.

Päivät 7-8: Safarilla Thanda Game Reservessä

Nämä päivät on täysin pyhitetty safareille. Heräät varhain aamulla ja ehdit nauttia kupin kuumaa, ennen kuin on aika hypätä safarijeeppiin ja suunnata päivän seikkailuihin. Koet päivän ensimmäiset, maagiset tunnit, jolloin puisto herää henkiin. Tällöin yöeläimet ovat matkalla lepäämään ja päiväeläimet heräävät, on kohtaamisten aika. Safarin jälkeen lodgella tarjoillaan erinomaisen maistuva aamiainen, jolloin on mukava vertailla yhdessä aamun jännittäviä kokemuksia. Tämän jälkeen on hetki aikaa rentoutua ennen lounasta. Voit pulahtaa altaaseen, rentoutua hyvän kirjan parissa tai käydä spa-hoidoissa, ennen kuin on vuorossa iltasafari. Iltasafarin jälkeen sinua odottaa maukas illallinen majoitusalueella. Tämän jälkeen oletkin jo valmis levolle.

Majoitus Thanda Game Reserve**** 

Päivä 9: Kotimatka

Aamusafarin ja aamiaisen jälkeen on aika hyvästellä Thandan väki, ja sinut kuljetetaan Durbanin lentokentälle. Lentokentällä sinulla on aikaa tutustua kauppoihin ennen kuin lentosi lähtee kohti Johannesburgia. Johannesburgissa on vaihto Eurooppaan lähtevään koneeseen, matkalaukku ja mieli täynnä uskomattomia kokemuksia ja muistoja!

Päivä 10: Saapuminen Suomeen 

 

Peruspaketti alkaen 2900,00 €

Hinta sisältää:

 • Meno- ja paluulennot Durbaniin
 • Kuljetukset Durbanin lentokenttä – Thanda Game Reserve
 • 1 yö Thanda Tented Camp
 • 4 yötä Camp African Impact
 • 2 yötä Thanda Tented Camp
 • Kaikki ruokailut
 • Thanda Tented Campin majoituksessa paikalliset juomat (jopa alkoholi) päivällisellä ja iltasafarilla. Lounaalla tarjotaan vettä ja mehua
 • 6 safaria avojeepissä sekä englanninkielinen opas / puiston vartija Thanda Game Reserve -puistossa
 • 4 päivää vapaaehtoistyötä ja osallistuminen villieläinhoitajien kanssa päivän eri askareisiin Thanda Game Reserve -puistossa

Lisämaksusta 

 • yhden hengen majoitus
 • Matkavakuutukset


Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):