Etelä-Afrikan kiertomatka 12 vrk

Päivä 1:               

Lähtö Suomesta kohti Etelä-Afrikkaa. 

Päivä 2: 

Saapuminen Johannesburgiin ja matkatavarat saatuamme suuntaamme kohti Pilanesbergin villieläinten suojelualueelle missä tutustumme Afrikan villiinluontoon ja sen eläimistöön. Tarkoituksena on yrittää löytää Big five eli ”iso vitonen” joka pitää sisällään leijonan, leopardin, norsun, puhvelin ja sarvikuonon. Ensimmäinen safari on heti illalla lounaan jälkeen.

Aamiainen koneessa – lounas – illallinen

Yöpyminen: Black Rhino****

Päivä 3:           

Aikainen herätys ja aamusafarille auringon noustessa, jolloin eläimet ovat aktiivisia. Aamiainen nautitaan safarin jälkeen palattuamme takaisin leirille, jonka jälkeen on vapaata rentoutumista aina lounaaseen ja iltasafariin asti. Liikumme siis silloin kun eläimet ovat aktiivisimmillaan.

Aamiainen – lounas – illallinen

Yöpyminen: Black Rhino

Päivä 4:            

Jälleen aikainen herätys ja safarille, sama ohjelma kuin edellisenä päivänä

Aamiainen – lounas – illallinen

Yöpyminen: Black Rhino

Päivä 5:                    

Viimeinen aamuherätys Black Rhinossa ja aamusafarin jälkeen suuntaamme kohti Cradle of Humankind aluetta käyden Sterfonteinin luolastossa. Sterkfonteinissa on tehty yksi tärkeimmistä löydöistä koskien ihmisen evoluutiota ja jos pitää paikkansa, että Afrikka on kaikkien ihmiskuntien kehto – ja useat palaentologit uskovat niin – silloin Sterkfonteinin kaivokset ovat koko mantereen pyhin paikka. Paikkaa on sanottu myös maailman antropologiseksi aarreaitaksi, mistä on löydetty maailman tärkeimmät alkuaikojen ihmisfossiilit kuten ”Mrs Ples” sekä ”Little Foot”. 

Sterkfonteinista matka jatkuu jo nälän huikoessa Carnivoreen missä on tarjolla kaikkea mahdollista. Aina normaali lihavalikoimasta riistaan ja krokotiiliin joten nyt on oiva tilaisuus maistella outoja makuja.

Maittavan myöhäisen lounaan jälkeen on hyvä lepäillä loppu päivä eli vapaata.

Aamiainen – myöhäinen lounas

Yöpyminen: Courtyard, Studio Suite ****

Päivä 6:                

Aamiaisen ja huoneiden luovutusten jälkeen suuntaamme Johannesburgin lentokentälle ja lennämme Kapkaupunkiin josta kuljetus Stellenboschiin. Ilta vapaata 

Aamiainen

Yöpyminen: Eendracht***

Päivä 7: 

Aamiaisen jälkeen vietetään koko päivän Stellenboschin viinialueilla käyden kolmella eri viinitilalla mm. Fairviewlla eri viinejä maistelemassa ja nautimme lounaan jollain viinitilalla, ilman kiirettä ja hosumista. Ilta vapaata.

Aamiainen - lounas

Yöpyminen: Eendracht

Päivä 8: 

Aamiaisen ja huoneen luovutuksen jälkeen päivä vietetään tutustuen Kapkaupunkiin käyden mm. Pöytävuorella (säävaraus!), Bo-Kaapissa, Green Market Squarell missä on vapaata aikaa kunnes menemme hotellille. Ilta vapaata.

Aamiainen

Yöpyminen: Protea Hotel Breakwater Lodge***

Päivä 9:

Aamiaisen jälkeen suunnataan kohti Hyväntoivonniemeä ajaen Chapman's Peakia pitkin pysähtyen Hout Bayssa tehden pienen veneretken läheiselle luodolle katsomaan isoa hylje- ja merileijonayhteisöä. Kapin kärjen jälkeen matka jatkuu Bouldersiin ihailemaan Afrikan pingviinejä, josta edelleen Simon’s Towniin myöhäiselle lounaalle. Lounaan jälkeen suuntaamme takaisin hotelille. Ilta vapaata.

Aamiainen - lounas

Yöpyminen: Protea Hotel Breakwater Lodge

Päivä 10: 

Vapaata

Aamiainen

Yöpyminen: Protea Hotel Breakwater Lodge

Päivä 11:          

Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen vapaata aina lentokentälle lähtöön asti. On siis aika jättää jäähyväiset ja lähteä kotimatkalle.

Päivä 12:

Saapuminen takaisin Suomeen monia elämyksiä ja kokemuksia rikkaampana

 

Hinta alkaen 2950,00 €

Hinta sisältää:

 • Lennot

 • Suomalaisen matkanjohtajan

 • Majoituksen kahden hengen huoneessa

 • Sisäänpääsymaksut

 • Mainitut aktiviteetit

 • Kokopäiväsafarit

 • Paikallisoppaat

 • Kiertoajelut

 • Ohjelmassa mainitut ruokailut

 • Bussin kuljettajineen ja verot. 

Hintaan ei sisälly:

 • Juomia, henkilökohtaisia matkavakuutuksia, paikallisoppaan/kuljettajan tippejä. 

 • Majoitus yhden hengen huoneessa lisähintaan.


Matkan hinta annetaan sitoumuksetta ja se perustuu 15.11.2014 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Lopulliseen hintaan voivat vaikuttaa tariffien ja valuuttakurssien muutokset. 


Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):

Tepa Rocklin, Matkanjohtaja

Etelä-Afrikan spesialisti

Tepa on työskennellyt 10 vuotta ammatillisesti Etelä-Afrikan parissa pääasiallisesti matkailuun ja kaupallisiin asioihin liittyvissä tehtävissä. Vuonna 2014 South African Tourism myönsi Tepalle Certified South African Specialist -tutkinnon. Hän on kiertänyt ympäri eteläistä Afrikkaa etsien uusia kiinnostavia kohteita ja mahdollisuuksia kokea jotain ainutlaatuista. Eniten sydäntä lähellä on luonto ja eläimet, joten Tepan saattaa bongata Krugerista kameran kanssa.

tepa.rocklin(ät)lime.fi