Räätälöity matka Etelä-Afrikkaan

Etelä-Afrikassa on lukematon määrä koettavaa, ja parhaan elämyksen saat poimimalla matkalle itsellesi sopivat “palaset”. Matkapaketeistamme saat vinkkejä eri kohteista ja aktiviteeteista. Olemme valinneet yli 20 vuoden kokemuksella hinta-laatusuhteeltaan parhaat palveluntuottajat, olipa sitten kyse safareista, majoituksista, moottoripyöristä tai viinitiloista. Tutustu tarjontaamme!  Tiedustelulomakkeeseen olemme koonneet kaikki tarjoamamme aktiviteetit. Rastita siihen toiveesi ja “pistä postiin”, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi loma!

Huom! Täyttämällä ja lähettämällä oheisen lomakkeen sitoudut 100 euron hintaiseen suunnittelumaksuun, joka hyvitetään loppumaksun yhteydessä mikäli päädyt tilaamaan matkan Lime Oy:n kautta. Lisätietoja lomakkeen alareunassa.

Itsenäisesti omalla vuokra-autolla
Osaksi itse ajaen
Kaikki kuljetuksilla
Itse lentoliput (kv sekä mahdolliset sisäiset)
Myös lentoliput räätälöintiin
Rastita mielenkiintosi kohteet:
Budjetti
Valkohait
Rastita, mikäli haluat valkohaisafarille
Valaat
Rastita, mikäli haluat valassafarille matkallasi
Ilmoita haluamasi safaripäivien ja osallistujien lukumäärä
Rovos Rail
Rovos-rautateiden luksusjunamatka. rastita, mikäli olet kiinnostunut.
Räätälöityjen matkojen suunnittelupalvelu 100€/ryhmä *
Moni matkalainen haluaa liikkua itsenäisesti, mutta toivoisi kuitenkin ammattitaitoisen ja osaavan suunnittelu avun matkan eri osa-alueista. Räätälöityjä matkoja pidetään usein liian hienoina ja kalliina, mutta näin asia ei suinkaan ole. On huomattavasti turvallisempaa antaa ammattilaisen hoitaa suunnittelu ja varaukset sekä samalla hyödyntää matkatoimiston sopimushintoja matkakohteen eri palveluissa. Asiakas kertoo yksityiskohtaiset toiveensa ja tämän pohjalta rakennetaan oma räätälöity matkasuunnitelma. Unohtamatta erinomaisena bonuksena tulevia kohdevinkkejä. Räätälöidyn suunnittelupalvelun hinta on 100€/suunnitelma, riippumatta osallistujamäärästä. Mikäli asiakas päätyy tilaamaan matkan Lime Oy kautta, suunnittelumaksu hyvitetään loppumaksun yhteydessä.


Räätälöityjen matkojen suunnittelupalvelu 100€/ryhmä

Moni matkalainen haluaa liikkua itsenäisesti, mutta toivoisi kuitenkin ammattitaitoisen ja osaavan suunnittelu avun matkan eri osa-alueista.

Räätälöityjä matkoja pidetään usein liian hienoina ja kalliina, mutta näin asia ei suinkaan ole. On huomattavasti turvallisempaa antaa ammattilaisen hoitaa suunnittelu ja varaukset  sekä samalla hyödyntää matkatoimiston sopimushintoja matkakohteen eri palveluissa. Asiakas kertoo yksityiskohtaiset  toiveensa ja tämän pohjalta rakennetaan oma räätälöity matkasuunnitelma. Unohtamatta erinomaisena bonuksena tulevia kohdevinkkejä.

Räätälöidyn suunnittelupalvelun hinta on 100€/suunnitelma, riippumatta osallistujamäärästä.

Mikäli asiakas päätyy tilaamaan matkan Lime Oy kautta, suunnittelumaksu hyvitetään loppumaksun yhteydessä.