« Ratsastusmatkat

Ratsastaen rannalla ja niittyjen kukkaloistossa - 3 päivää, 4 yötä

Päivä 0:  Saapuminen iltäpäivällä Farm 215:lle ja päivällinen

Majoitus: Farm 215

Päivä 1: Farm 215 - Bodhi Khaya, ratsastusta 4 tuntia

Lähtö Farm215:lta. Ratsastamme läpi protea- ja fynbospensaiden peittämän kasvillisuuden kohti kukkuloita nähdäksemme upean näköalan Uilkraalsrivierin laaksoon ja sen kauniiseen luontoon.

Majoitus: Bodhi Khaya

Päivä 2: Bodhi Khaya, ratsastusta 4 tuntia 

Ratsastusretki edestakaisin Bodhi Khayaan. Tämä päivä on aikataultaan hyvin joustava. Nyt on hyvä virittäytyä tuleviin päiviin laukaten ja tutustuen kukkuloihin ja ympäröivään maastoon.

Majoitus: Bodhi Khaya

Päivä 3: Bodhi Khaya - Klein Paradys, ratsastusta 5 tuntia

Ratsastamme Mount Dyerista alas laaksoon fynbospensaiden lomitse. Alue tunnetaan nimellä Rooi Strandveld. Täältä matka jatkuu kohti merta. Ratsastamme upeaa hiekkarantaa pitkin, nauttien rannan maisemista.

Majoitus: Klein Paradys

Päivä 4: Klein Paradys - Ratel River, ratsastusta 5 tuntia

Jatkamme ratsastusretkeämme rannikkoa pitkin, suuntana Buffelsjagsrivier. Jäämme yöksi Ratel Riverille, joka sijaitsee aivan rantaviivan tuntumassa. Ratel River on vanha, limekivestä rakennettu rakennus, joka toimi aikoinaan porttina Agulhasin kansallispuistoon.

Majoitus: Ratel River

Päivä 5: RatelRiver - Renosterkop, ratsastusta 5 tuntia

Tutkimme ratsastaen rannikon hiekkadyynien ja kivien muodostamaa verkostoa Brandfonteinin alueella.

Tämä päivän ratsastus on etäisyydeltään lyhyt, ja se antaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua alueen koskemattomaan luontoon perusteellisesti.

Majoitus: Renosterkop

Päivä 6: Renosterkop - Afrikan eteläisin piste ja paluu takaisin Renosterkopiin, ratsastusta 6 tuntia

Vierailemme ratsastaen Afrikan eteläisimmässä pisteessä. Katselemme siellä merilintuja ja nautimme luonnosta. Emme voi olla huomaamatta, että olemme Afrikan eteläisimmässä pisteessä!

Majoitus: Renosterkop

Päivä 7: Renosterkop - Rietfontein, Ratelrivier, ratsastusta 4 tuntia

Vietämme päivän ratsailla ja ruokailemme Milkwood-puiden suojaisessa katveessa.    

Majoitus: Ratelrivier

Päivä 8: Ratelrivier - Koudeberg, ratsastusta 7 tuntia 

Vietettyämme päiviä tutustuen rannikkoon ja sen luonnon kauneuteen, siirrymme nyt sisämaahan. Ratsastamme kohti vuoria ja kukkuloita kauniin aluskasvillisuuden läpi nauttien ihmeellisistä näköaloista. Seuraamme kiviaitaa, joka on rakennettu 1900-luvun alussa yli 10 kilometriä vuoren huippua pitkin. Laskeudumme hitaasti alas Koudebergin padon sivuitse yöpymiskohteeseemme, joka sijaitsee Koudebergin laaksossa.

Majoitus: Koudeberg

Päivä 9: Koudeberg - Farm215, ratsastusta 3 tuntia

Nautimme myöhäisen aamiaisen ja teemme virkistävän aamu-uinnin hevosten kanssa. Tämän jälkeen jatkamme matkaa hitaasti ratsastaen kohti Farm 215:ttä. Saavumme farmille iltapäivällä. Asettaudumme lepäämään ja nauttimaan loisteliasta päivällistä erinomaisten paikallisten viinien kostuttaessa kuivaa suutamme.

Majoitus: Farm 215

 

Hinta alkaen 1900,00€

Hinta sisältää:

  • Majoituksen kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa hotelleissa, ruokailut, matkatavaroiden kuljetukset majoituspaikkojen välillä, alkoholittomat juomat sekä hevoset. 

  • Tarkempi matkakuvaus toimitetaan erikseen. 

  • Matkan hinta annetaan sitoumuksetta ja se perustuu 15.1.2014 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Tariffien ja valuuttakurssien muutokset voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Suunnittelemme teille erillisen ohjelman ennen tai jälkeen ratsastusosuuden mielenkiintonne mukaan.

Hinta ei sisällä:

  • Lentoja 

  • Vuokra-autoa