Viiden tähden luksussafari ja unelmien rantaloma 12 vrk – Krugerin kansallispuisto ja Bazaruto, Mosambik

Koe ja nauti ensimmäiset lomapäivät täällä hämmästyttävän upeassa safarilodgessa, jonka omistaa Sir Richard Branson, Virgin Groupin perustaja.

Päivät 1-4: Helsinki - Johannesburg - Kruger

Lentomatkan jälkeen saapuminen Johannesburgiin, josta on jatkolento Krugerin puiston Nelspruitin lentokentälle. Nouto lentokentältä Krugerissa sijaitsevaan majoitukseen Ulusaba Private Game Reserveen.

Lodge sijaitsee maailmankuulun Sabi Sand Reserven länsiosassa, Krugerin kansallispuiston vieressä.

Huoneistot ja sviitit jakaantuvat kahteen eri lodgeen:
Ensimmäinen niistä, Rock Lodge, sijaitsee kallioisella mäellä, josta on upeat näköalat ympäristön luontoon. Lodgessa on 10 huonetta, jotka on sisustettu yksilöllisesti afrikkalaiseen tapaan. Huoneistoista neljä on Rockcliff-huoneistoja, yksi Master Suite, kaksi Makwela-sviittiä ja kaksi kahden huoneen Rock suitea. Master Suitessa ja Makwela-sviiteissä on oma pieni pulahdusallas.
Safari Lodge sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Rock Lodgesta. Siinä on 11 huonetta, joista osassa on oma pieni uima-allas.

Kaikissa huoneistoissa Ulusaba tarjoaa parasta, mitä voit odottaa Luxus-lodgelta: kaikissa huoneistoissa on oma ilmastointi, kylpyhuone sekä patio, jossa voit rentoutua ja nauttia maisemista vapaina hetkinä. Alueella on myös uima-allas, kuntosali, kylpylä, ravintola ja baari. Vierailustasi tulee varmasti ikimuistoinen majoituksen ja safarien osalta.

Oppaat ovat erittäin osaavia ja tekevät kaikkensa, jotta safarimatkastasi tulisi mahdollisimman tapahtumarikas. Ulusaba on yhdistelmä erinomaista palvelua ja ylellistä majoitusta eksottisessa afrikkalaisessa tunnelmassa.

Hintaan sisältyy päivittäin kaksi safaria, ruoat ja juomat (paitsi samppanja).

Päivä 5: Johannesburg – Bazaruto, Mosambik

Matka jatkuu lentäen ensin Vilanculosiin, josta on jatkolento Bazarutoon (lento Bazaruton saarelle kestää noin 20 minuuttia).

Erittäin korkeatasoinen ja viihtyisä Lodge, joka sijaitsee Bazaruto-saaren pohjoispäässä. Saaristo koostuu muutamista pienistä saarista ja on erittäin sopiva kohde niille, jotka etsivät upeita rantoja ja koskematonta luontoa. Lodgen kaikissa bungaloweissa on kaksi erillistä huonetta. Vuoteiden ympärillä on hyttysverkko ja huoneissa on oma erillinen ilmastointi. Kaikki ateriat sisältyvät hintaan. Ravintola sijaitsee aivan rannassa, ja sieltä avautuvat upeat näkymät Intian valtamerelle. Ruoka on erittäin korkeatasoista, ja ruokalistalla on sekä paikallisia että kansainvälisiä herkkuja. Iltadrinkin voit nauttia hotellin tyylikkäässä baarissa maisemista nauttien.

Päivät 6-11: Bazaruto

Nyt on aika nauttia Eteläisen Afrikan kauneimmista rannoista! Voi joko rentoutua ja nauttia auringosta, tai osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

Päivä 12: Kotimatka

On aika palata takaisin kotiin mieli täynnä upeita kokemuksia ja laukussa eksoottisia tuliaisia.

 

Peruspaketin hinta alkaen:
8 100,00€ /henkilö

Hinta sisältää:

  • Kaikki lennot business-luokassa

  • 3 yötä täysihoidolla ja päivittäin 2 safaria Ulusabi Safari Lodgessa Krugerin luonnonpuistossa

  • 6 yötä täysihoidolla Bazzaruto Lodgessa Mosambikissa (ei sisällä juomia)

  • Edestakaiset kuljetukset Johannesburg - Kruger

  • Kaikki Mosambikin hotellikuljetukset


Mosambikin sää

Maa on lämmin, ilmasto trooppinen ja keskimääräinen lämpötila on 28 astetta ympäri vuoden.


Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):