Wild at Heart -joulumatka Etelä-Afrikkaan

Matkan aikana vieraillaan Wild at Heart -kuvauspaikoilla

Matkan aikana vieraillaan Wild at Heart -kuvauspaikoilla


Päivä 1:  19.12. keskiviikko

Lähtö Suomesta kohti Etelä-Afrikkaa  

Päivä 2: 20.12. torstai

Saapuminen Kapkaupunkiin. Matkatavarat saatuamme suuntaamme kohti hotelliamme, joka on aivan V&A Waterfrontin vieressä ja rentoudumme pitkän lennon jälkeen. 

Waterfrontista löytyy lukusia illallispaikkoja jokaiseen makuun ja jos on jotain unohtunut kotiin, niin löytynee myöskin Waterfrontista eli ilta vapaata.

Pöytävuori

Pöytävuori

Päivä 3: 21.12. perjantai

Aamiaisen jälkeen suunnataan kohti Hyväntoivonniemeä ajaen Chapman’s Peakia pitkin pysähtyen Hout Bayssa tehden pienen veneretken läheiselle luodolle katsomaan isoa hylje ja merileijona yhteisöä. Kapin kärjen jälkeen matka jatkuu Bouldersiin ihailemaan Afrikan pingviinejä, josta edelleen Simon’s Towniin myöhäiselle lounaalle. Lounaan jälkeen palaamme takaisin hotelille. Ilta vapaata.

Hout Bayn merijleijonayhdyskuntaa

Hout Bayn merijleijonayhdyskuntaa

Päivä 4: 22.12. lauantai

Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan Kapkaupunkiin käyden mm. Pöytävuorella (säävaraus!), Bo-Kaapissa sekä Green Market Squarella. Hotelille paluun jälkeen on vapaata aina seuraavaan aamuun saakka.

Päivä 5: 23.12. sunnuntai 

Etelä-Afrikkahan on kuuluista hyvistä viineistään, joten aamiaisen jälkeen suuntaamme Stellenboschin viinialueille, käyden kolmella eri viinitilalla maistelemassa hyviä viinejä. 

Ennen hotellille paluuta käymme syömässä neljännellä viinitilalla. Ilta vapaata.

Päivä 6: 24.12. maanantai 

Aamiaisen ja huoneen luovutuksen jälkeen on aika jättää Kapkaupunki taakse ja siirtyä juna-asemalle, josta Rovos Rail lähtee matkaan. Parin tunnin päästä lähdöstä on lounaan aika ja myöhemmin ennen Matjosfonteiniin saapumista iltapäivä tee. Juna pysähtyy 1,5 tunniksi historialliseen kylään johon voi omatoimisesti tutustua. Junan jatkaessa matkaa on illallisen aika. Huom! Illalliselle pitää pukeutua.

Rovos Rail -junan baari

Rovos Rail -junan baari

Päivä 7: 25.12. tiistai 

Aamiainen tarjoillaan klo 07-10 välillä, jonka jälkeen on rentoa oleskelua lounaaseen asti ja lounaan jälkeen juna saapuu Kimberlyyn jossa käymme tutustumassa timanttikaivoksen museoon sekä erikoiseen Big Holeen, joka on maailman isoin käsin kaivettu avokaivos, joka oli saavuttanut 1097m syvyyden, kooltaan 17 hehtaaria ja kaivoksen reunamat 1,6km, kun se suljettiin 1914. 

Junaan palattuamme on illallisen aika ja illallisellehan pitää pukeutua.

Päivä 8: 26.12. keskiviikko 

Aamiainen on jälleen klo 07-10, jonka jälkeen tavaroiden pakkaus ennen kuin juna saapuu yksityiselle Rovoksen juna-asemalle Pretoriaan klo 12.

Matkatavarat saatuamme suuntaamme kohti Pilanesbergin villieläinten suojelualueelle missä tutustumme Afrikan villiinluontoon ja sen eläimistöön. Tarkoituksena on yrittää löytää Big five eli ”iso vitonen” joka pitää sisällään leijonan, leopardin, norsun, puhvelin ja sarvikuonon.

Majoitumme tilaviin lodgeihin missä vietämme seuraavat kolme yötä.

Päivä 9: 27.12.  torstai 

Aikainen herätys ja aamusafarille auringon noustessa, jolloin eläimet ovat aktiivisia. Aamiainen nautitaan safarin jälkeen palattuamme takaisin leirille, jonka jälkeen on vapaata rentoutumista aina lounaaseen ja iltasafariin asti. Iltasafarin jälkeen nautitaan illallinen. Liikumme siis silloin kun eläimet ovat aktiivisimmillaan.

Päivä 10: 28.12.  perjantai 

Jälleen aikainen herätys ja safarille, sama ohjelma kuin edellisenä päivänä. 

Päivä 11: 29.12.  lauantai 

Aamusafarin, aamiaisen ja lodgen luovutuksen jälkeen matka jatkuu kohti markkina-aluetta, missä on mahdollisuus tehdä viimehetken ostoksia paikallisilta. Mahdolliset ostokset tehtyämme jatkamme matkaa päätyen Viidakkoperheen (Wild at Heart) sarjan kuvauspaikalle, missä kuvaukset jatkuvat vieläkin. Majoitumme viimeiseksi yöksi alueelle.

Päivä 12: 30.12.  sunnuntai 

Aamiaisen jälkeen on aika tullut lähteä norsujen kanssa kävelylle, matkalla voi tavata muitakin eläimiä mm. Gnuita ja seeproja. Kävelyn aikana on mahdollisuus myös ruokkia norsuja sekä paijailla niitä. Kävelyn jälkeen on hetki aikaa putsata pölyt ja valmistautua tutustumaan Wild at Heart kuvauspaikkaan. Kun olemme palaneet takaisin, on tullut aika jättää Etelä-Afrikka ja kotimatka alkaa Johannesburgin lentokentältä.

Päivä 13: 31.12.  maanantai 

Saapuminen koti-Suomeen ja Uutta Vuotta juhlimaan.


Hinta alkaen:
5 400,00€

Hinta per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa

 

Hinta sisältää:

 • Lennot

 • Suomalaisen matkanjohtajan

 • Majoitukset

 • Sisäänpääsymaksut

 • Mainitut aktiviteetit

 • Safarit

 • Paikallisoppaat

 • Kiertoajelut

 • Ohjelmassa mainitut ruokailut

 • Bussin kuljettajineen

 • Majoituksen junassa Bullman-luokassa

  Verot

Hintaan ei sisälly:

 • Juomia

 • Henkilökohtaisia matkavakuutuksia

 • Tippejä

 • Majoitusta yhden hengen huoneessa

Aloita unelmamatkan suunnittelu heti!

Wild at Heart -joulumatka Etelä-Afrikkaan 2018: tee alustava matkatiedustelu, täytä lomake ja lähetä se meille. Käytössäsi on koko Etelä-Afrikan asiantuntemuksemme.