Häämatka Etelä-Afrikkaan ja Sansibariin - 15 päivää

Tämä matka alkaa muutamalla ihanalla päivällä Kapkaupungissa joka on yksi maailman jännittävimmistä kaupunkikohteista. Aistitte sen mielenkiintoisen historian, näette upeat rannat, teette erinomaisia ostoksia, vierailette maan parhaissa ravintoloissa ja koette jännittäviä retkiä. Voitte käydä myös tutkimassa Stellenboschin viinialuetta ja maistella siellä erinomaisia viinejä.

Kapkaupungin jälkeen matka jatkuu Etelä-Afrikan pohjoisosaan. Siellä majoitutte safarista tunnettuun Pilanesbergin kansallispuistoon.  Puistossa näette kuuluisan ”Big Fiven” sekä paljon muita eläimiä ja lintuja.

Pilanesbergin jälkeen matka jatkuu upealle Sansibarin paratiisisaarelle. Majoitutte rannalla sijaitsevaan luksushotelliin. Nautitte turkoosista merestä, huojuvista palmuista ja rauhallisesta, rennosta ilmapiiristä. Jos haluatte aktiviteetteja, voitte harrastaa snorklausta, sukellusta, syvänmeren kalastusta tai vain tehdä auringonlaskuristeilyn.

Ohjelma:

Päivä 1: Lähtö Suomesta

Päivä 2: Kapkaupunki

Laskeuduttuanne Kapkaupunkiin, noudatte vuokra-auton lentokentän vuokrauspisteestä. Ajatte hotellille, joka sijaitsee Gardensin alueella.  Jos ette halua vuokrata autoa, voimme järjestää oman kuljetuksen hotellille.

Majoitus: 1 on Queens Guesthouse****

Päivät 3-5: Kapkaupunki

Kapkaupunki-päivien aikana teillä on erinomaiset mahdollisuudet nähdä ja kokea, tai vain rentoutua lähekkäin auringon lämmöstä nauttien. Päiväretkikohteiksi suosittelemme esimerkiksi Stellenboschin viinialuetta, Hermanuksen valaskaupunkia tai Hyväntoivonniemeä. Käykää ihmeessä tutustumassa myös vanhan sataman alueeseen, joka tunnetaan paremmin nimellä Waterfront. Alueella on katusoittajia, taiteilijoita sekä monia ravintoloita, jotka tarjoavat kaikkea kylmistä juomista herkullisiin ruokiin. Hinnaltaan alue on hieman kalliimpi kuin kaupungin keskusta, mutta tunnelma on huipussaan. 

Majoitus: 1 on Queens Guesthouse****

Päivä 6: Kapkaupunki - Pilanesberg

Tänään on aika lähteä Kapkaupungista ja jatkaa lentäen Johannesburgiin. Laskeuduttuanne noudatte seuraavan vuokra-auton. Ajatte noin 2,5 tuntia Pilanesbergin kansallispuistoon, jossa majoitutte kahdeksi seuraavaksi yöksi. Jo tuloiltana teitä odottaa ensimmäinen safari!

Majoitus: Ivory Tree Lodge*****

Päivä 7: Pilanesberg

Tänään heräätte varhain aamulla, ja lähdette aikaiselle safarille. Ulkona odottavat opas ja riistanjäljittäjä avojeepissä. Teillä on erittäin hyvät mahdollisuudet nähdä kuuluisa ”Big Five”, eli leijona, norsu, sarvikuono, leopardi ja puhveli. Oppaat ovat erittäin osaavia, ja koulutetut trackerit eli riistanjäljittäjät huomaavat eläimet tiheistä pensaista jo hyvissä ajoin. Eläimistön kirjo on valtava: vikkelistä pahkasioista aina leijoniin asti, jotka lepäävät yön saalistusretkistä väsyneenä. Majoitusalueella voitte rentoutua uima-altaalla tai nauttia spasta hoitoineen, ennen kuin on vuorossa iltasafari.

Majoitus: Ivory Tree Lodge*****

Päivä 8: Pilanesberg - Sansibar

Aikaisen aamusafarin ja maittavan aamiaisen jälkeen on aika hyvästellä Pilanesburg ja jatkaa matkaa takaisin Johannesburgin lentokentälle, josta on lento Sansibariin. Perillä teitä odottaa lentokenttäkuljetus hotelliin.

Majoitus: Azanzi Beach Hotel*****

Päivät 9-13: Sansibar

Hotellilla teitä odottaa taivaansininen uima-allas, viihtyisä baari, ravintola-alue sekä näköalaterassi. Sieltä on upeat näkymät turkoosin väriselle merelle ja valkoiselle hiekkarannalle, jossa palmut huojuvat hiljalleen tuulessa. Paikka on todellinen tropiikin paratiisi. Täällä voitte halutessanne snorklata, sukeltaa, käydä syvänmeren kalassa tai rentoutua romanttisella auringonlaskuristeilyllä. Hotelli järjestää myös päiväretkiä, jos haluatte tutustua paikallisiin nähtävyyksiin. Tai sitten voitte halutessanne vain nauttia toisistanne Afrikan lämmössä rannan valkoisella hiekalla.

Majoitus: Azanzi Beach Hotel*****

Päivä 14: Kotimatka

Kuljetus takaisin lentoasemalle, ja lento Tansanian tai Kenian kautta Eurooppaan ja Suomeen.

Päivä 15: Saapuminen Suomeen

 

Peruspaketin hinta alkaen 4100,00€/hlö

Hinta sisältää:

  • Lento Kapkaupunkiin

  • Lento Kapkaupunki - Johannesburg

  • Lento Johannesburg - Sansibar

  • Lento Sansibar - Helsinki

  • Sansibarin lentokenttäkuljetukset

  • 5 yötä aamiaisineen 1 on Queens Kapkaupungissa

  • 2 yötä täysihoidolla sekä kaksi safaria päivässä Ivory Tree Lodge Pilanesberg -kansallispuistossa

  • 6 yötä täysihoidolla Azanzi Beach Hotel Sansibarissa


Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):