Luontoa ja rantaa Afrikan eteläkärjessä - 5 päivän ratsastusretki

Ratsasta luonnossa ja rannoilla Limen perinteisellä ratsastusmatkalla.

Matkaohjelma:

Päivä 0: Saapuminen Farm215:lle iltapäivällä ja päivällinen

Majoitus: Farm 215

Päivä 1: Farm215 - Baviaansfontyn, ratsastaen 3-4 tuntia

Lähdemme Farm215:lta, ja ratsastamme läpi protea- ja fynbospensaiden peittämän kasvillisuuden kohti kukkuloita nähdäksemme upean näköalan Uilkraalsrivierin laaksoon ja sen kauniiseen luontoon.

Majoitus: Bodhi Khaya

Päivä 2: Baviaansfontyn Meander, ratsastusta 2-3 tuntia

Tämän päivän ratsastus suuntautuu ympyräreittinä kohti Baviaansfontynia. Etenemme rauhallisesti yli vuoristopurojen kohti Milkwoodia, ja kuljemme Afro-montane -metsän halki noustessamme ylös Mount Dyerille, josta avautuu henkeä salpaava merimaisema.

Majoitus: Bodhi Khaya

Päivä 3: Baviaansfontyn - Stanford River Lodge, ratsastusta 5 tuntia

Ratsastamme aamulla halki Grootbos Fynbosin kansallispuiston, joka on erittäin kuuluisa kasvikunnastaan. Ennen kuin saavumme De Keldersiin (Gansbaain kalastajakylä), suuntamme matkamme kohti läntisen rannikon pensaikkoja. Ylitämme laajan, suorastaan maagisen Grysin dyynien lentohiekka-alueen nimeltään Plaat. Mystinen maisema johtaa meidät meren rantaan. Ratsastamme koskemattoman valkoisella rantahiekalla Walkerin kansallispuiston läpi kohti Walkerin lahdella sijaitsevaa valaiden suojelualuetta.  Alue on kiistattomasti maailman paras paikka katsella etelänmustavalaita. Kesäkuusta joulukuuhun alue on maailman valasbongareiden suuressa suosiossa. Nautit pitkistä hiekkarannoista ja ennen kaikkea rannalla ratsastamisen ilosta! Puolimatkassa Hermanusta käännymme D3wnsiin ja suuntaamme kohti Kleinriveriä ja Stanfordin lähdettä. Yövymme Stanford River Lodgessa. Täällä voit myös uida tai meloa kanootilla.

Majoitus: Stanford River Lodge

Päivä 4: Rantaa pitkin kohti laguunia, ratsastusta 3-4 tuntia

Tänään otamme hieman rauhallisemmin ratsastuksen kanssa. Nopea puolen päivän ratsastus takaisin lodgelle, ruokailu ja akkujen lataaminen seuraavaan päivään.

Päivä 5: Stanford River lodge - Farm215, ratsastusta 6-7 tuntia

Tämä on pitkä päivä.. Ratsastamme 35 km rantaa pitkin takaisin, halki dyynien ja kahden vuorenharjanteen yli.

 

Hinta alkaen 1550,00€

Hinta sisältää:

  • Majoituksen kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa hotelleissa, ruokailut, matkatavaroiden kuljetukset majoituspaikkojen välillä, alkoholittomat juomat sekä hevoset. 

Tarkempi matkakuvaus toimitetaan erikseen. 

Hinta ei sisällä:

  • Lentolippuja

  • Vuokra-autoa

Huom!

Suosittelemme teitä liittämään tämän paketin Limen 8 päivän Garden Route -paketin yhteyteen. 

Matkan hinta annetaan sitoumuksetta ja se perustuu 15.1.2014 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Tariffien ja valuuttakurssien muutokset voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan.


Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):