Luksushäämatka Kapkaupunkiin ja Krugerin kansallispuistoon

Kapkaupunkia ei turhaan sanota maailman kauneimmaksi kaupungiksi. Löydätte sieltä iloksenne monta inspiroivaa paikkaa, romanttisia illallisia ja nautintoja sekä miellyttäviä, näkemisen arvoisia kävelykatuja.  Viinien ja herkkujen kokemista varten olemme valinneet teille laadukkaista viineistään tunnetun Stellenboschin alueen. Siellä voitte vierailla eri viinitaloissa ja nauttia niiden antimista. Kaupunki tunnetaan viinien lisäksi erinomaisista ravintoloistaan. Seuraavaksi lennätte Johannesburgiin, josta matkaatte Itään päin Mpumalangan provinssiin Krugerin kansallispuistoon. Matkalla koette panoraamareitin huikeat näkymät.

Vierailut kansallispuistoon tehdään legendaarisesta Kwa Madwalan yksityisestä puistosta käsin. Koette safarit sekä Krugerissa että yksityisessä Kwa Madwalassa.

Matkaohjelma:

Päivä 1: Matka Suomesta alkaa

Päivä 2: Saapuminen Kapkaupunkiin

Laskeuduttuanne Kapkaupunkiin noudatte ensin vuokra- autonne ja siirrytte sen jälkeen majoitukseenne keskelle kaupunkia. Voimme myös järjestää kuljetuksen hotelliin.

Majoitus: Abbey Manor Guesthouse *****

Päivät 3-5: Kapkaupunki

Voitte matkan alkuun nauttia toisistanne joko ottamalla aurinkoa, shoppaillen tai tekemällä päiväretkiä tutustuen alueen tarjontaan. Kapkaungilla on paljon tarjottavaa, muutamana vinkkinä mainittakoon näkemisen arvoinen Pöytävuori ja Hyväntoivonniemi.

Majoitus: Abbey Manor Guesthouse *****

Päivä 6: Stellenbosch

Matkanne jatkuu kohti sisämaata, suoraan itään Stellenboschin laatuviinien alueelle. Kaupunki sijaitsee kauniilla rinteillä viiniköynnösten ja -tilojen ympäröimänä. Stellenbosch on yksi Etelä-Afrikan vanhimmista kaupungeista, ja sillä on tyypillinen Cape Dutch -arkkitehtuuri. Täällä voitte kierrellä viinitaloissa viinejä maistellen ja arvioiden, sekä nauttien alueen herkullisesta ruokatarjonnasta. Maisemat ovat mieleenpainuvia ja silmää hiveleviä.  Majoitutte luonnollisesti viinitilalla.

Majoitus: Kleine Zalze****

Päivä 7: Stellenbosch

Viinien maistelu ja herkullinen ruoka ovat pääosassa Stellenboschissa. Viinitilojen erilaisuus ja niiden kirjo ovat jo itsessään nähtävyys. Eri arkkitehtuurien ja aikakausien tyylit puhuvat omaa kieltää ja ”terroir” maistuu myös viineissä. Suosittelemme vierailua kaupungin keskustaan: se on tunnettu tammipuistaan, jotka hollantilaiset maahanmuuttajat istuttivat sinne jo 1600-luvulla. Voitte myös halutessanne ratsastaa tai patikoida auringonlaskuun.

Majoitus: Kleine Zalze****

Päivä 8 ja 9: Mpumalanga

Aamiaisen jälkeen ajatte suoraan Kapkaupungin lentokentälle. Palautatte vuokra-auton lentokentälle ja lennätte Johannesburgiin. Perillä noudatte seuraavan vuokra-autonne, ja suuntaatte itään kohti Krugerin kansallispuistoa. Belfastin kohdalla käännytte pohjoiseen ja ajatte huikeata panoraamatietä (Panorama route). Suosittelemme matkapysäkeiksi esimerkiksi Dullstroomia, Pilgrims Restiä sekä Graskopia.

Toisena päivänä voitte nauttia vaikka ”jumalan ikkunan näkymistä” paikassa nimeltä  Gods Window (säävaraus). Bourkes Potholesissa kannattaa myös vierailla, ja kokea sen upeat hiidenkirnut. Vierailu historiallisessa kullankaivajakylässä Pilgrims Restissä on todella mielenkiintoinen. Siellä aistitte tuulahduksen menneisyydestä. Matkan varrella koette ja näette myös useita vesiputouksia, kuten MacMac Fallsin ja Lisbon Fallsin. Saavutte myöhemmin iltapäivällä Hazywievin kaupunkiin hotelliinne, joka sijaitsee Krugerin kansallispuiston reunalla.

Majoitus: Rissington Inn****

Päivä 10: Kwa Madwala Game Reserve

Aamiaisen jälkeen suuntaatte etelään kohti Kva Madwalaa, jossa majoitutte yksityiseen lodgeen. Yö luonnon helmassa Kva Madwalassa on eksoottinen kokemus. Eläimet liikkuvat vapaina parvekkeenne alla. Iltapäivällä menette avojeepillä ohjatulle safarille eläimiä katsomaan. Reservaatissa asustaa leijonia, leopardeja, elefantteja, sarvikuonoja, runsaasti antilooppeja sekä monia monia muita eläimiä. Jännittävän kokemuksen jälkeen palaatte katettuun pöytään majapaikkaanne, ja sään salliessa voitte kokea Afrikan tähtitaivaan.

Majoitus: Manyatta Rock Camp*****

Päivät 11-12: Kwa Madwala Game Reserve

Heräätte aamulla ennen kukonlaulua, ja lähdette puolipäiväsafarille kuuluisaan Krugerin Kansallispuistoon. Täällä teillä on taas mahdollisuus nähdä ”Big Five”, eli puhveli, elefantti, leijona, leopardi ja sarvikuono lukuisten muiden eläimien lisäksi. Krugerin erikoisuus ovat suuret eläinlaumat sekä rikas eläinlajisto ja linnusto.

Kun olette palanneet lodgelle ja nauttineet lounaan, voitte nauttia toisistanne altaalla rentoutuen. Pienen tauon jälkeen on luvassa safari lodgen omassa yksityisessä Kwa Madvalan puistossa. Illallinen lodgessa kruunaa upean päivän. Kwa Madvala tarjoaa halutessanne paljon muitakin aktiviteetteja, kuten lennätyksiä ultrakeveillä lentokoneilla sekä elefanttisafareita.

Majoitus: Manyatta Rock Camp*****

Päivä 13: Kotiinpaluu alkaa

Manyatta Rock Campin aamiaisen jälkeen on aika palata puskista sivistyksen pariin. Ajatte Johannesburgiin ja palautatte vuokra-autonne. Paluulento on valmis alkamaan, huikaisevia kuvia ja muistoja rikkaampana.

Päivä 14: Paluu Suomeen

 

Hinta alkaen 3300,00€/hlö

Hinta sisältää:

 • Lento Helsinki -Kapkaupunki

 • Lento Kapkaupunki -Johannesburg

 • Lento Johannesburg - Helsinki

 • Neljän yön majoitus Kapkaupungissa aamiaisineen

 • Kahden yön majoitus Stellenboshissa aamiaisineen

 • Kahden yön majoitus Mpumalangassa aamiaisineen

 • Kolmen yön majoitus Kwa Madwala Private Game Reservessä täysihoidolla tai vastaavassa yksityisessä safaripuistossa

 • Kolme safariajelua

 • Kaksi safariajelua Krugerin kansallispuistossa

Hinta ei sisällä:

 • Vuokra-auto, hinta mallin ja vuokrapäivien mukaan.

 • Mahdollisia lisäpäiviä eri kohteissa


Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):