Motorrad Adventure

Motorrad Adventure on kapkaupunkilainen moottoripyörävuokraamo, joka on erikoistunut Harley Davidsoneilla ja BMW GS -moottoripyörillä tehtäviin kiertomatkoihin.

Yrityksen perustaja Hennie Lowe on kotoisin Robertsonista, joka sijaitsee Route 62:n varrella. Synnynnäisenä seikkailijana Hennie on onnellinen vasta, kun pääsee tutkimaan moottoripyörällään kaunista Etelä-Afrikkaa! Hän on myös erittäin ylpeä moottoripyöristään: tallista löytyvät pyörämerkit BMW R1200GS Adventure ja Harley Davidson Dyna Wide Glide. Hennie on järjestänyt useita moottoripyörätapahtumia Etelä-Afrikassa, muun muassa Cederberg Toy Runin, joka on todellinen off road -ajotapahtuma. Hän on myös moottoripyöräkerho Breede River HOG Chaptersin presidentti.

Kiertoajelut

Kun sovitat yhteen erilaisia ajokokemuksia maastossa ja asfaltilla, koet uskomattoman seikkailun eteläisessä Afrikassa.
Ajokalusto on ensiluokkaista, sillä Motorrad Adventure on myös BMW- ja Harley Davidson -moottoripyörien kauppias Etelä-Afrikassa.

Moottoripyörämme

Harley Davidson ja BMW GS -moottoripyörät. Pyörät ovat hyvin huollettuja ja tarkastettuja ennen kiertoajelulle lähtöä. Kaikissa moottoripyörissä on kaiken kattava kaskovakuutus.

motorradadventures.com

"Jos seikkailu on intohimosi, moottoripyöräkiertoajelumme on tarkoitettu juuri sinulle!"