Ratsastaen rannalla ja niittyjen kukkaloistossa - 3 päivää, 4 yötä

Matkaohjelma:

Päivä 0:  Saapuminen iltäpäivällä Farm 215:lle ja päivällinen

Majoitus: Farm 215

Päivä 1:

Lähtö Farm215:lta. Ratsastamme protea- ja fynbospensaiden peittämän kasvillisuuden läpi kohti kukkuloita nähdäksemme upean näköalan Uilkraalsrivierin laaksoon ja sen kauniiseen luontoon.

Majoitus: Bodhi Khaya

Päivä 2: Bodhi Khaya - Stanford River Lodge, ratsastusta 5 tuntia

Ratsastamme hiekkadyynien muodostamien vallien läpi kohti Stanford river Lodgea, joka sijatsee Klein-joen penkereellä.  Täällä voit uida tai meloa kanootilla.

Majoitus: Stanford River Lodge

Päivä 3: Stanford - Farm215, ratsastusta 6,5 tuntia

Ratsastamme koskemattoman valkoisella rantahiekalla Walkerin kansallispuiston läpi kohti Walkerin lahdella sijaitsevaa valaiden suojelualuetta.  Alue on kiistattomasti maailman paras paikka katsella Etelänmustavalaita. Kesäkuusta joulukuuhun alue on maailman valasbongareiden suuressa suosiossa. Nautit pitkistä hiekkarannoista ja ennen kaikkea rannalla ratsastamisen ilosta! Ohitamme Grootbos Fynbosin kansallispuiston ja suuntaamme suureen kukkalaaksoon, joka on tulvillaan paikallisia fynbos-kukkia ja alkuperäistä metsää. Alue on mukana Unescon suojeluprojektissa, jossa suojellaan alueen alkuperäistä kasvustoa.

Ratsastamme viinitarhojen läpi ja päädymme takaisin Farm 215 :lle.

Majoitus: Farm 215

 

Hinta alkaen 1090,00€

Hinta sisältää:

  • Majoituksen kahden hengen huoneissa, ohjelmassa mainituissa hotelleissa, ruokailut, matkatavaroiden kuljetukset majoituspaikkojen välillä, alkoholittomat juomat sekä hevoset.

  • Tarkempi matkakuvaus toimitetaan erikseen.

  • Matkan hinta annetaan sitoumuksetta ja se perustuu 15.1.2014 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Tariffin ja valuuttakurssien muutokset voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Suunnittelemme teille erillisen ohjelman ennen tai jälkeen ratsastusosuuden mielenkiintonne mukaan.

Hinta ei sisällä:

  • Lentoja 

  • Vuokra-autoa


Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):