Rovos Rail -matkamme

Limen pakettimatkojen yhtenä erinomaisena vaihtoehtona ovat Rovos-rautateiden luksusjunamatkat. Nouse puupaneloituun junan vaunuun, joka on klassisesti entisöity ja sisustettu. Nauti ensiluokkaisista ruuista viiden tähden ympäristössä samalla kun upeat näköalat aukeavat junan ikkunoista. Hyppää siis kyytiin ja tutustu alla oleviin Rovos Rail -pakettimatkoihimme!


Pretoria - Victorian putoukset - 3 päivää

Hinta alkaen 1500,00€ *

Golf & Rovos Rail - 9 päivää

Hinta alkaen 3200,00€ *

* Hinnat alkaen kun majoitus Pullman-sviitissä. Hinnat tarkistetaan ja vahvistetaan voimassa olevan valuuttakurssin mukaan. Hinta saattaa jopa laskea ilmoitetusta euromääräisestä hinnasta. Hinnat 2.11.2016 valuuttakurssin mukaan.


Sviittivaihtoehdot

Kaikkiin hytteihin kuuluu myös tallelokero sekä 24 tunnin huonepalvelu.

Pullman-sviitit

Pullman-sviitissä (7 m2) on joko kerrossängyt tai vuodesohva, jota voidaan käyttää päivisin ja öiksi se muutetaan parivuoteeksi. Sviitissä on kylpyhuone, suihku ja työpöytä ja minibaari-jääkaappi.

Pullman-sviitti

Deluxe-sviitit

Deluxe-sviitti (11m2) on suunniteltu kahdelle matkustajalle ja siellä on joko erilliset sängyt tai parivuode. Sviitissä on parivuoteen lisäksi kylpyhuone, suihku ja työpöytä ja minibaari-jääkaappi.


Royal-sviitit

Royal- sviitit (16 m2) on puolen junavaunun kokoinen, jossa on myös erillinen oleskelutila.  Sviitissä on parivuoteen lisäksi kylpyhuone, suihku (kylpyammeella), työpöytä ja minibaari-jääkaappi.