Viiden tähden safari ja rantaloma - 12 vrk

Johannesburg, Pilanesberg ja Bazaruto. Koe ja näe mm. Mozambikin rannat.

Päivä 1: Johannesburg - Pilanesberg

Lentomatkan jälkeen saavutte Johannesburgiin. Lentokentällä odottaa kuljetus, joka vie teidät majoitukseenne Pilanesbergin kansallispuistoon. Puisto sijaitsee 2-3 tunnin ajomatkan päässä Johannesburgista. Pilanesbergin puistossa on erittäin hyvät mahdollisuudet nähdä kuuluisa “Big Five” ja paljon muita eläimiä. Kooltaan puisto on huomattavasti pienempi kuin Krugerin kansallispuisto, mutta eläimistönsä puolesta se on vähintään yhtä hyvä. Puisto sijaitsee vanhassa tulivuoren kraaterissa, joten maisema on mäkinen ja rehevä.

Majoitus ja safarit

Kolme yötä Black Rhino Game Lodgessa täysihoidolla ja päivittäin on kaksi safaria (ei sisällä juomia).

Black Rhino Game Lodge * * * * 

www.blackrhinogamelodge.com

Black Rhino Game Lodge sijaitsee vain pienen matkan päästä valtavasta kraatterista, jossa Pilanesbergin kansallispuisto sijaitsee. Majoitusalueella on virkistävä uima-allas, baari, ravintola ja boma-alue (afrikkalainen puuaidalla ympäröity grilli-/nuotioalue). Lodgen bungalowit ovat tilavia ja sisustettu kauniin modernisti, mutta silti afrikkalaiseen tapaan. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, vedenkeitin, tv, minibaari ja oma kylpyhuone sekä ulkosuihku. Valittavana on kaksi erilaista safarivaihtoehtoa: safari kävellen oppaan ja jäljittäjän kanssa (bush walk) tai perinteinen safari avojeepillä.

Jos haluat nostaa majoitustasoa, niin suosittelemme seuraavaa:

Ivory Tree Lodge * * * * * 

www.ivorytreegamelodge.com

Ivory Tree Lodge sijaitsee Pilanesbergin kansallispuiston koillisosassa, lähin sisäänkäynti on Bakgatla Gate. Majoitusalueella on virkistävä uima-allas, baari ja boma-alue. Huoneita on yhteensä 60. Huoneet on sisustettu erittäin tyylikkäästi, väriskaala ulottuu maan sävyistä syvän siniseen. Alle 12-vuotiaille on mahdollista tilata lisävuode huoneeseen. Jokaisessa huoneessa on myös pieni terassi, josta voit nauttia upeista näköaloista. Ne, jotka haluavat hemmotella hieman itseään, voivat nauttia span palveluista.

Standard Suite: huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja, kaikissa on ilmastointi, kylpyhuone ja ulkosuihku. Huoneissa on myös kahvi/tee keitin ja minibaari.

Executive Suite: Ivory Tree Lodgessa on kolme tyylikästä luxus-sviittiä, joissa on myös oma pieni uima-allas.

Lisähintaan: 120,00€/henkilö/yö jaetussa kahden hengen huoneessa, sisältäen täysihoidon ja kaksi päivittäistä safaria. Juomat eivät sisälly hintaan.

Päivät 2-3: Pilanesberg: aamu- ja iltapäiväsafarit

Sinut herätetään aikaisin aamulla, nautit maittavan aamiaisen ja lähdet auringonnousun aikaan opastetulle safarille. Tähän aikaan kaikki eläimet ovat aktiivisia: yöeläimet suuntavat levolle, päiväeläimet heräävät ja etsivät ravintoa. Näin sinulla on erinomaiset mahdollisuudet nähdä ja kohdata puiston laaja eläimistö. Missä ja milloin bongaat kuuluisat ”Big Five” -eläimet (leijonan, leopardin, norsun, sarvikuonon ja puhvelin)? Iltapäivällä voit rentoutua uima-altaalla, ottaa pienet päivätorkut huoneessasi tai vierailla läheisessä Sun Cityssä muutaman tunnin ajan. Sun Cityssä voit tutustua ”Valley of Waves” -vesipuiston keinotekoiseen uimarantaan ja aaltokoneisiin, vauhdikkaita vesiliukumäkiä unohtamatta. Alueella on myös muita erinomaisia aktiviteetteja, kuten kuuluisat golfkentät ja kasino erilaisine peleineen. Muistathan kuitenkin, että iltapäivällä on jo vuorossa seuraava mielenkiintoinen safari.

Päivä 4: Pilanesberg - Johannesburg

Aamusafarin ja maittavan aamiaisen jälkeen on aika jatkaa matkaa ja palata takaisin Johannesburgiin. Majoittuminen yhdeksi yöksi ennen lentoa, joka kulkee Johannesburgista Maputon kautta Inhambaneen.

Huomioi: Mahdollisesti myös jatkolento suoraan Mosambikiin, jos lentoaikataulu sen sallii.

City Lodge OR Tambo * * *

www.citylodge.co.za

Hotelli sijaitsee Etelä-Afrikan vilkkaimman lentokentän OR Tambon alueella ja on ihanteellinen majoitus niille, jotka majoittuvat yhdeksi yöksi ja jatkavat sitten eteenpäin lentäen. Huoneet ovat tilavia ja kauniisti sisustettuja. Niissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, televisio satelliittikanavilla, kylpyhuone, teen- ja kahvinkeitin, langaton internet sekä tallelokero.

Aamiainen on tunnettu runsaudestaan ja monipuolisuudestaan. Voit valita perinteisen englantilaisen aamiaisen tai kansainvälisen aamiaisbuffetin. Hotellissa on viihtyisä baari ja kahvila, jossa on saatavilla suuri valikoima erilaisia juomia ja myös pikkupurtavaa. Hotellissa on myös uima-allasalue ja kuntokeskus.

Päivä 5: Johannesburg – Bazaruto

Tänään jatkatte matkaa lentäen Mosambikiin ja Bazarutoon. Teidät noudetaan Inhambanen lentokentältä (lento Bazaruton saarelle, joka kestää noin 20 min) ja majoitutte kuudeksi yöksi Bazaruto Lodgeen.

Bazaruto Lodge * * * * 

www.pestana.com

Bazaruto Lodge on erittäin korkeatasoinen ja viihtyisä lodge, joka sijaitsee Bazaruton saaren pohjoispäässä. Saaristo koostuu muutamista pienistä saarista ja on erittäin sopiva kohde niille, jotka etsivät upeita rantoja ja koskematonta luontoa. Lodgen kaikissa bungalowissa on kaksi erillistä huonetta. Vuoteiden ympärillä on hyttysverkko ja huoneissa on oma erillinen ilmastointi. Kaikki ateriat sisältyvät hintaan. Ravintola sijaitsee aivan rannassa, ja sieltä on upeat näkymät Intian valtamerelle. Ruoka on erittäin korkeatasoista, ja ruokalistalla on sekä paikallisia että kansainvälisiä herkkuja. Iltadrinkin voit nauttia hotellin tyylikkäässä baarissa maisemista nauttien.

Päivät 6-11: Bazaruto

Nyt on aika nauttia Mosambikin kauneimmista rannoista! Voit joko rentoutua ja nauttia auringosta, tai osallistua eri vesiaktiviteetteihin.

Yleistietoa Mosambikin säästä

Maa on lämmin ja ilmasto trooppinen. Keskimääräiset lämpötilat näkyvät oheisesta taulukosta.

mosambik-saa1.png
 

Päivä 12: Kotimatka

On aika palata takaisin kotiin mieli täynnä upeita kokemuksia ja laukussa eksoottisia tuliaisia!

 

Peruspaketti alkaen 6870,00€ (turistiluokassa 4140,00€)

Hinta sisältää:

  • lennot business-luokassa

  • 3 yötä täysihoidolla ja päivittäin 2 safaria Black Rino Lodgessa Pilanesbergin puistossa*

  • 1 yö aamiaisineen City Lodge OR Tambo -hotellissa Johannesburgissa

  • 6 yötä täysihoidolla Bazzaruto Lodgessa Mosambikissa*

  • Edestakaiset kuljetukset Johannesburg-Pilanesberg

  • Kaikki Mosambikin hotellikuljetukset

* ei sisällä juomia

Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):