Matkoja, jotka räätälöidään täysin toiveidenne mukaisiksi. Voit myös valita haluamasi valmiiksi mietityistä matkapaketeistamme!

Etelä-Afrikka on matkakohteena sikäli ainutlaatuinen, että jo kahteen viikkoon on mahdollista saada mahtumaan mm. safaria, kaupunkilomaa, rantalomaa, haisukellusta, viinimatkailua, golfia ja ratsastusta. Kertokaa toiveenne meille, sillä me tunnemme Etelä-Afrikan - yli 20 vuoden kokemuksella!

Lennot Suomesta Etelä-Afrikkaan

Lennot järjestyvät joko meidän kauttamme tai omatoimisesti. Sivustollamme esittelemissämme matkapaketeissa lentojen hinnat ovat suuntaa-antavia, johtuen lentolippujen hintatason äkillisistä muutoksista. Lentolippujen verot lisätään aina järjestämiemme lentojen hintoihin, noin 500€/matkustaja. Omat lentovaraukset sopivat mainiosti esimerkiksi silloin, kun olette matkalla omatoimisesti. Me hoidamme muut varaukset kuten autonvuokraukset, hotellit ja safarikohteet. Pakettimatkojemme hintoihin sisältyvät aina määrätyt lennot Helsingistä Etelä-Afrikkaan ja mahdolliset sisäiset lennot paikan päällä.

Liikkuminen Etelä-Afrikassa

Pakettimatkoillamme on aina mukana suomenkielinen opas, joko Helsingistä lähtien tai vastassa lentokentällä Etelä-Afrikassa. Tällöin kaikki kuljetukset lentokentältä hotellille, safareille, nähtävyyksille jne. on hoidettu puolestanne.

Omatoimimatkoilla olemme hankkineet teille jo Suomesta käsin sovitun vuokra-auton, jonka noudatte lentokentän noutopisteestä saapuessanne Etelä-Afrikkaan. Matkakohteidenne GPS-koordinaatit saatte mukaanne jo Suomessa matkainfopaketin yhteydessä. Turvavyöt päälle ja hyvää matkaa! Tutustukaa myös yleisiin liikennesääntöihin Tietoa Etelä-Afrikasta-sivullamme ». Luonnollisesti olemme hoitaneet puolestanne myös kaikki muut varaukset hotelleihin, safareihin ja golfkierroksiin liittyen sen mukaan, mitä lomanne pitää sisällään.

Jos matkakohteenne on esimerkiksi pelkkä Kapkaupunki ja sen lähiympäristö, siirtyminen hotellille sujuu myös vaikkapa taksilla. Suosittelemme kuitenkin vuokra-auton käyttöä, jos mahdollista. Näin pääsette kokemaan lomallanne paljon enemmän. Vuokra-autojen hintataso on Eurooppaan verrattuna huomattavan edullinen.

Oppaat ja opastus matkan aikana

Pakettimatkoillamme mukana on pääsääntöisesti suomenkielinen opas, joka hoitaa kaikki järjestelyt paikan päällä. Omatoimimatkoilla valitsemissanne kohteissa on käytettävissä luotettavat englanninkieliset oppaat.