Viinimatkat

Etelä-Afrikka on tunnettu viineistään ja viinitiloistaan. Alueen viinit kuuluvat maailman parhaimpien joukkoon. Limen viinimatkat on uusi tapa tutustua viineihin paikan päällä todellisten asiantuntijoiden seurassa, samalla lomaillen. 

Koska huipputilat sijaitsevat luonnonkauniilla seuduilla, viiniturismista on muodostunut alueen kasvava matkailumuoto. Etelä-Afrikan niemen ilmastolliset ja maantieteelliset olosuhteet ovat viininvalmistuksen kannalta erinomaiset. Siellä valmistetaankin mantereen parhaat ja laadukkaimmat viinit sekä voittamattomat "arkiviinit". 

Tutustu viinimatkoihimme, ja jos haluat matkustaa Etelä-Afrikkaan viinien pariin, kysy tarjoustamme tai pyydä meitä räätälöimään sinulle oma matka!


Esimerkkiohjelma: Etelä-Afrikan viini-, safari- ja kaupunkimatka – koe Stellenbosch, Kapkaupunki ja Krugerin kansallispuisto, 13 vrk

Stellenboschin kuuluisa ravintola- ja viinitarjonta on pakko kokea!

Stellenboschin kaupungin ympäristö on Capin tunnetuinta viinialuetta. Matkalla vierailemme vähintään kolmella tilalla ja tutustumme niiden toimintaan. Tutkimme Stellenboschin historiallista kaupunkia ja maistelemme ravintoloiden herkullisia antimia.

Safari – Näe kuuluisa “Big Five” Krugerin kansallispuistossa!

Krugerin luonnonpuisto on alueen suurin ja kuuluisin. Puistossa esiintyvät kaikki “Big Five” -eläimet*. Puiston nisäkäslajien määrä - uskomattomat 147 lajia - on suurempi kuin missään muussa afrikkalaisessa luonnonpuistossa. Koettavaa ja nähtävää on siis tarjolla.

Kapkaupunki

Kapkaupunki on jylhyydessään ja kauneudessaan yksi maailman vaikuttavimpia kaupunkeja. Tämän voi ymmärtää vain matkustamalla paikan päälle. Afrikan mantereen eteläkärjessä sijaitseva Kapkaupunki on tullut tunnetuksi tasaisesta Pöytävuorestaan, viinitiloistaan ja sijainnistaan kahden valtameren kohtauspaikkana. Kaupunki on myös tunnettu erittäin vieraanvaraisista ja ystävällisistä asukkaistaan. 

** Big Five: leijona, elefantti, sarvikuono, puhveli ja leopardi.

 

Peruspaketti alkaen 2850,00€

Hinta sisältää:

  • Lennot

  • Majoitukset

  • Tutustuminen kolmen viinitilan toimintaan ja wine tasting tiloilla

  • Safarimajoitus ja -ohjelma

Hinta ei sisällä:

  • Auton vuokraa
  • Matkavakuutuksia


Tee alustava matkavaraus (sitoumuksetta):